Behandling

Behandling

Reiki betyder Spirit Energi och arbetar med just andlig energi, ki-energi eller universell livsenergi som man också kallar det. Reiki är en gammal Japansk lära som först utövades av Mikao Usui. Genom att motta healing från en praktiserande Reiki utövare kan man släppa stress och obalanser som skapar blockeringar, dåligt mående och ohälsa. Man blir även mer medveten om sig själv, sitt beteendemönster, önskningar, livsuppgift och hur man lättare kan uppnå en närvaro i nuet.

 

När jag arbetar med Reiki så arbetar jag helt intuitivt. Det innebär att jag inte alltid på förhand kan förklara exakt vad som kommer att ske, man får ha tillit till processen. Reiki går dit det behövs, gör det den ska och resultatet blir perfekt för just dig, just då. Reiki arbetar också i dig långt efter sessionen avslutats.

 

I behandling, meditation, utbildning och analys blir jag guidad till att röra mig genom all kunskap och alla metoder jag lärt mig utan att köra fast på ettiketter. Detta innebär att varje session eller utbildning blir en unik upplevelse där allt är möjligt.

 

Jag använder mig även utav META-medicin som är ett diagnostiskt verktyg, som identifierar den underliggande orsaken till sjukdom, var man befinner sig i sjukdomsprocessen, samt var vi är i vår egen andliga utveckling och medvetenhet.

 

För mer information om behandling läs klientrecensíonerna på startsidan eller ta kontakt med mig via kontaktsidan.

 

 

Namaste´

Pris: 60 min 600kr inkl.

Ansvarsfriskrivning:

 

Inga specifika resultat kan garanteras.