Utbildning

Reikiutbildning

 

Vill du lära dig grunderna i Reiki och bli initierad och certifierad till första steget i Reiki?

 

Reiki är en naturlig metod som arbetar med andliga energier för att på ett milt men kraftfullt sätt stötta till läkning och balans.

 

Jag är certifierad Reiki Master Teacher och META medicin Practitioner och undervisar i Reiki utifrån Mikao Usui's ursprungliga lära blandat med ett META medicin tänk. Kombinationen är helt magisk!

 

Vill du vara med om något spännande och utöver det "vanliga" eller vet du redan att du gör saker som är "annorlunda" och kanske svåra att förklara? Är du kanske stressad och behöver verktyg för att hantera din vardag eller har du sjukdom i familjen som oroar dig? Reiki är för alla, vi har alla mer eller mindre denna förmåga med oss och en mästare kan vägleda dig till att öppna upp ditt eget flöde.

 

Reiki 1 kursen omfattar en dag och jag tar bara grupper om ca fyra deltagare per gång för att kunna lägga så mycket tid som möjligt på varje enskild deltagare. Detta gör att man inte försvinner i mängden utan verkligen får en nära kontakt med sin lärare och sina kursvänner. Under kursen tar jag in riktiga klienter som vi övar på vilket tidigare har varit en riktig wow faktor för både kursdeltagare och klienter. På detta sätt har deltagarna fått se på riktigt vilka fantastiska förmågor de faktiskt har.

 

Efter kursens slut mottar du ett intyg. Du får också med dig din Reiki linje. Detta är din egen energilinje av mästare som kopplar dig samman med Reikins grundare Mikao Usui.

 

Efter avslutad kurs och certifiering kan du förmedla Reiki till djur, natur och människor. Du kan också, om du har företag, erbjuda Reiki som en del i din behandling.

 

Kurserna arrangeras löpande utifrån intresse. Dagtid Måndag- Fredag.

 

Reiki räknas som friskvård.

 

Din investering är för nuvarande endast 1900kr inkl moms per person för Reiki 1 kursen.

 

Har du en grupp på ca 4 personer och vill att jag kommer hem till dig och håller kurs så går det bra att kontakta mig på info@vendelaburton.se med förfrågningar. Resekostnad tillkommer då.

 

Jag ger även privata kurser för den som inte vill gå i grupp.

 

Reiki 2 kurs arrangeras för de som är certifierade i Reiki 1 via mig. Masterkurs erbjuder jag endast de som gått de tidigare stegen hos mig och som uppnått den förståelse och träning som krävs för att jag ska certifiera någon till Masternivå. Om man är certifierad sen tidigare av annan Master kan man repetera steg 1 & 2 hos mig för att uppnå kraven för Mastercertifiering.

 

Namaste´

 

 

 

Vill du vara kurs- klient?

 

Skriv till info@vendelaburton.se och ange dina kontaktuppgifter. OBS! Skriv inte något om varför du vill komma som kurs-klient, alla kurs-klienters ev symptom och sjukdomar ska vara strikt okända innan kursen för att deltagarna ska kunna öva genuint. Endast nya klienter som inte tidigare varit hos mig för behandling tas in på kurserna för elevbehandling. Detta är för tillfället ett gratiserbjudande så om du är intresserad av att prova på Reiki är detta en häftig upplevelse!

 

 

 

 

Allt är möjligt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansvarsfriskrivning:

 

Inga specifika resultat kan garanteras.

 

Namaste´